Vape framför akvariet är avkopplande

Det finns många livsavgörande händelser i ens liv som har positiva effekter och min stavas vape.

Vape med mina fiskar
Zebra Ciklid

När man väl bestämmer sig för att göra en förändring i sitt liv så som att bli helt fri från cigaretter är det alltid en god idé att lyssna till och prata med personer som har gått igenom samma utmaning. Även om det kan kännas tufft att sluta röka vanliga cigaretter så går det att lyckas och vape är ett tydligt bevis på det.

Här följer mina råd

Som före detta storrökare av cigg, som för drygt ett år sedan valde att börja med vape istället. Du behöver inte komplicera det alltför mycket, jag gjorde det enkelt för mig. Börja med att kasta ut allt som har med din cigarettrökning att göra. Och när du blir sugen på en cigarett: ta en promenad eller ät något nyttigt snacks. Blir abstinensen för stor kan du också ringa en vän och prata om något lustfyllt.

Eldbuksciklid

Eller kolla på en serie. Jag gjorde allt detta, men köpte mig även en vape med många olika spännande smaker. Självklart kör jag vape med oljor helt fri från tobak, nikotin, tjära och annan skit. Men du får ändå känslan av rök eftersom det är vegetabiliskt glycerin och alltså inte den direkt farliga röken från vanliga cigg.

Fördelarna med att gå från cigaretter till vape

Är så otroligt många, men de som jag märker av tydligast är nog den ekonomiska fördelen eftersom jag sparar väldigt mycket pengar, påtagligt förbättrad hälsa och vitare tänder, en flickvän som faktiskt uppskattar mina kyssar eftersom andedräkten faktiskt inte är vedervärdig, bättre lukt- och smaksinne samt att jag inte behöver gå ut varje gång jag blir sugen på att puffa lite.

Vape

Det är särskilt skönt under årets lite kallare perioder att kunna stanna inne i värmen och ta sig ett par bloss av en förslagsvis tropisk smak som jag själv gillar att röka med min vape. Jag skulle kunna fortsätta skriva en bok om alla fördelar med vape, men jag stannar där. Nu är det upp till dig om du vill leva ett längre, hälsosammare och enklare liv. Jag råder dig då att fimpa satans påfund och istället köpa dig ett startpaket med en vape. Nu ska puffa min nya smak ”watermelon” med min vape.

Det ger mig en otroligt skön sinnesro att använda min vape framför akvariet
Jack Dempsey

Samtidigt som jag tittar på fiskarna i alla dess vackra färger. Jag har både eldbuksciklider, zebraciklider och en jack dempsey i mitt 250 liters akvarium. Just akvariet och fiskarna behöver du inte köpa utan det är endast mitt sätt till njutning och ro. Det räcker gott och väl att du köper dig en vape med en juice som du gillar. Och till dig som nu ska göra ett kraftfullt försök att gå samma härliga väg som mig, stort lycka till på resan!